Охрид во Мај – Забрзано видео во 90 секунди


Забрзано видео од сите денови во Мај од Охрид сместени во 90 секунди. Уживајте

Ваквиот тип на кратки секојдневни видеа е дел од проектот информации со видео во живо, метео и квалитет на воздух кој беше поставен во Куба Либре по идеа на Стојан Стојановски каде Охрид за прв пат доби ваков систем.

Очекувајте секојдневни видеа од овој тип на фан страната од Куба Либре или следете Охрид во живо на: cubalibre.ohridinfo.com


Споделете со вашите пријатели!