Охрид во последните 96 часа низ Timelapse видео од сите годишни времина


Последните 4 дена во Охрид во едно целосно забрзано видео од камерата во Куба Либре која емитува 24 во живо. Скоро сите годишни времина во Охрид, од облаци, дожд, ветар па до сонце во 24 часа.
Уживајте во видеото и танцот на природата.

Ваквиот тип на кратки секојдневни видеа е дел од проектот информации со видео во живо, метео и квалитет на воздух кој беше поставен во Куба Либре а реализиран од 2С Студио каде Охрид за прв пат доби ваков систем.

Очекувајте секојдневни видеа од овој тип на фан страната од Куба Либре или следете Охрид во живо на: cubalibre.ohridinfo.com

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!