Охрид доби воз


Се работи за мал воз изработен од дрво кој од денеска ќе го краси паркот кај споменикот св. Кирил и Методиј, а воедно и интересно фото катче кое сигурно ќе послужи за новогодишни фотографии од помладата генерација туристи кои се очекуваат да го посетат Охрид за новогодишните празници.

Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!