Охрид и Јабланица во една фотографија


662 Споделувања

Зимска убавина, стариот дел на Охрид и Јабланица во позадина на една фотографија.

Б.П.
Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!

662 Споделувања