Фото: Пајажина од Громови над Самоилова Тврдина, Фотографија на Стојан Стојановски


Нестабилното време последните денови над Балканот а и во Македонија инспирација за фотографот Стојан Стојановски кој лови несекојдневни моменти низ својот објектив. Овој пат неколку часовно ловење громови му се исплатило со фаќање на моментот грмотевици во вид на пајажина над Самоиловата Тврдина. Како што изјави со коментар под фотографијата, моментот е фатен во понеделникот околу 22:30 часот.

Б.П.
Охрид Инфо

 


Споделете со вашите пријатели!