Последните зраци на пролета, летото на видик, од утре Сончево во Охрид


Од утре на видит затоплување во Охрид и сончево време. Метеролошката станица на плажата Куба Либре од утре најавува повисоки темепратури и сончево време после долг период одкако балканот беше зафатен од студен бран.

Во меѓу време уживајте во уметноста на природата низ фотографијата која ја направи денеска Стојан Стојановски:

Извор: https://cubalibre.ohridinfo.com/

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!