Празнична бајка во Охрид, падна првиот снег (фото)


Вечерва како што беше најавено Македонија е под влијание на поларен циклон а со тоа падна и првиот снег во Охрид. Снежното време ќе продолжи и во текот на утрешниот ден каде потоа се очекува разведрување и ниски температури кои ќе паднат и до минус 15 под нулата.

Уживајте во фотографиите направени пред малку во Охрид

М.Н.
Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!