Снежен Охрид, Видео од дрон


Интензивните врнежи од снег продолжуваат во Охрид. Раздвиженоста и покрај снежната бура вистинска радост за помладите а и за постарите генерации кои уживаат на Охридскиот кеј.

Снежните врнежи ќе продолжат и во текот на ноќта така што нашата екипа ќе се потруди да ви ја долови одблиску атмосферата во Охрид.

Б.П.

 


Споделете со вашите пријатели!