Стариот град на Охрид како од бајките (фото)


458 Споделувања

Снегот инспирација за фотографија како од бајките – Стариот град Охрид

Б.П.
Охрид Инфо
Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!

458 Споделувања