Украдено Југо на Охриѓанец во Лас Вегас


Единственото Југо во Лас Вегас што го поседува Охриѓанецот Наум Стојаноски пред 2 дена било украдено од паркингот на сопственикот.
Наум на фб повика доколку го види некој да го информира, а исто така го пријавил случајот во полиција

Обновено: По акцијата на фб југото било пронајдено напуштено и вратено на сопственикот.


Споделете со вашите пријатели!