Уникатни фотографии од Дрон – Охрид снежно за Стара Нова година


Изминативе неколку денови Охрид живее во амбиентот на вистинска снежна бајка.

Уживајте во денешниот залез и фотографии од дрон од Охрид на Стара Нова година.

Фото: Стојан Стојановски 2С

Стариот град и центарот на Охрид:

Бараки и с. Рамне:

Велгошти и Лескоец:

Оранжерии, Црногорци и Даљан:

Населба Бејбунар:

Б.П.
Охрид Инфо
Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!