Утрово регистриран земјотрес во Охрид


На длабочина од 5км во близина на Охрид регистиран е земјотрес со јачина од 2,5 степени. Според Европската агенција, земјотресот е регистиран во 2 часот и 10 минути.


Споделете со вашите пријатели!