Фотографија од Охрид го скара Балканот на интернет


1.8k Споделувања

Уникатна ноќна фотографија од Охрид направена од страна на Стојан Стојановски, кој ја објави пред некој ден на неговата фан страна и достигна голема популарност и споделувања, денеска ја објави и познатата фејсбук/инстаграм страна Slavorum кои имаат над 1 милион следачи со наслов Macedonia Ohrid!!!

Насловот на фотографијата поттикна огромна дискусија од страна на Грци, Бугари, Срби и Албанци кои меѓусебе коментираат Македонија е Грчка, Охрид е Бугарски, Српски, Албански итн, но преовладуваат лајковите и коментарите за тоа дека фотографијата е прекрасна, Охрид е убав, би го посетиле итн
Во прилог фотографиите објавени на Slavorum и Стојан Стојановски


Споделете со вашите пријатели!

1.8k Споделувања