Фото/Видео: Голем пожар на Јабланица


Големиот пожар кој денеска избувна помеѓу селата Октиси и Горна Белица на Јабланица сеуште гори. Големиот облак од чад е видлив и од Охрид:

Фото: Стојан Стојановски 2С
М.Н.
Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!