Фото/Видео: Критично Шумскиот пожар на само 100тина метри од Велмеј


Шумскиот пожар кој е веќе 4 ден активен стигна на само 100тина метри до селото Велмеј.

Обновено: Екипи на терен:

Населението се организира, а веќе огнената стихија е стигната до првите плевни.

Извор: ФБ Велмеј


Споделете со вашите пријатели!