Фото: Дрво згази два автомобили на паркинг во Охрид


Охридските паркинзи во центарот се познати по уништување на коли од паѓање на гранки или цели стебла низ годините наназад. Така и денеска пред основниот суд во Охрид настрадаа два автомобили од стебло кое паднало врз нив.

Фото: Ване П.
Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!