Фото: Залез како од sci-fi филмовите над Охридско езеро


Денешниот февруарски ден во Охрид беше топол и сончев со чисто небо, но на самиот крај од денот на залезот се појавија облаци кои допринесоа природата да ја покаже својата уметност. Овој залез а и секојдневните залези над Охридското езеро не потсетуваат дека Охрид и Македонија располагаат со прекрасна местоположба и природна убавина.
Уживајте во фотографиите:

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!