Фото и Видео: Водици 2020 во Охрид


Охрид во центарот на големиот православен празник Богојавленије Водици 2020. Повеќе од 100тина верници се впуштија во Охридското Езеро каде среќата ја имаше Петар Рупески. Охрид Инфо благодарение на Стојан Стојановски обезбеди пренос во живо од центарот на Охрид

Кликни тука за да го погледниш фото албумот Водици Охрид 2020 (53 фотографии)

 


Споделете со вашите пријатели!