Видео: Откорнати јасиките во Трпејца од невремето кое беснее над Охридскиот регион


Моментално невреме беснее над Охридскиот Регион а од Трпејца стигнаа првите фотографии со штетата која е направена:

 

Фото: Роберт Костоски


Споделете со вашите пријатели!