Фото: Охрид во полициски сончев час


Мир и тишина на Охридските улици и кејот на Охридското езеро денеска околу 17 часот, откако владата воведе полициски час од 16 часот на целата територија на Македонија.
Фото: Стојан Стојановски 2С

 


Споделете со вашите пријатели!