Фото: Пожарот на Галичица активен 4ти ден


Ненавремената реакција допринесе пожарот повторно да се актвира денеска иако пред 4 дена беше на помала површина од Албанска страна каде сепак можеше лесно и брзо да се стави под контрола. Зошто не дојде до тоа, иако сме сведоци на Македонско Албански соработки во овој дел пласирани во медиуми секојдневно, остануваат многу прашања отворени.

Моментални фотографии:

Следете во живо од Веб Камерата на Ски Македонија (која е поддржана од А1, а Стојан 2С се погрижи за преносот во живо) која е активна специјално со видео во живо поради пожарот:


Споделете со вашите пријатели!