Фото: Пролетно зајдисонце над Охрид


Првиот викенд од пролета во Охрид топол и сончев со прекрасно зајдисонце и бои. Уживајте во денешната фотографија.

Охрид Инфо
Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!