Фото: Рајски поглед од Бигорски манастир


Рајски поглед од Бигорски манастир према левата страна од Кораб, фотографија на младиот охриѓанец, Ристе Спироски.

Ристе, кој иако има само 16 години активно своето слободно време го користи во изучување на фотографијата низ пракса и ловење на моменти како што може да се забележи од неговиот инстаграм профил:  https://www.instagram.com/ristespiroskiphotography/

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!