Фото: Сончев Охрид во знак на денот на рибарите


Сончевото и топло време го наполна Охридскиот плоштад и кејот на Охридското езеро со домашни и странски туристи кои дополнително уживаа во одбележување на традицијата  Денот на Рибарите.

Околу 5000 порции Рибја Чорба за посетителите на малиот градски плоштад.

Фото: Стојан Стојановски 2С

М.Н.
Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!