45 секунди од утро до залез Охрид 26.01.2019 (видео)


Ваквиот тип на кратки секојдневни видеа се дел од проектот информации со видео во живо, метео и квалитет на воздух кој беше помогнат од Куба Либре а реализиран од 2С Студио, каде Охрид за прв пат доби ваков систем.

Очекувајте секојдневни видеа од овој тип на фан страната од Куба Либре или следете Охрид во живо на: cubalibre.ohridinfo.com


Споделете со вашите пријатели!