Видео|Фото: Одличен гала концерт на Жељко Самарџиќ во ресторан Острово


Во саботата на 17 Август во ресторан Острово – св. Наум познатата балканска ѕвезда Жељко Самарџиќ приреди одлична гала ноќ за уживање.
Видео:

Жељко со публиката во еден глас заедно ги запејаа “Грлица”, “Покажи ми шта знаш”, “Безобразно зелене”, “Девет хилјада” и многу други постари и понови хит песни.
На крај се заблагодари на сите кои присуствуваа на овој гала концерт а воедно уживал во денот поминат на изворите на Црн Дрим и Острово.

Целосната фотогалерија на фан страната од Ресторан Острово:


Споделете со вашите пријатели!