Видео: Литургиите од Бигорски Манастир со пренос во живо


Почнувајќи од денес, поради моментално настанатата состојба Бигорски Манастир литургиите ќе ги пренесува во живо истовремено на Фан страната и Јутуб каналот од Манастирот.

Следното предвидено вклучување во живо е вечерва од 19:00 часот.

Линкови за следење на литургиите:
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwwtXfHHTRWPcc8L0I6MMPg/videos?disable_polymer=1
Facebook: https://www.facebook.com/bigorski.manastir/

Извор: www.livestream.mk


Споделете со вашите пријатели!