Видео: Мечка снимена вечерва на патот за Куратица


893 Споделувања

Видето ни го испрати Горан Ангелоски сопственик на ресторанот Дедо Димо кој вечерва на пат за с. Куратица беше изненадено пречекан од мечка која се движела по патот.  Видео:

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!

893 Споделувања