Видео livestream од дрон: Дочекот на новата година 2021 во Охрид


Иако дождот беше се поинтензивен околу 12 часот, Стојан Стојановски со својот дрон го сними, а го пренесуваше во живо на својата фан страна, дочекот на новата година во Охрид.

Уживајте во видеото со многу огномети:

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!