Видео livestream: Facebook концерт во живо – 18 години ДНК


На 28 декември почнувајќи од 20:30 се одржа Facebook концерт во живо по повод 18 години од групата ДНК каде во скоро 2 часа ги испеаа најдобрите хитови од нив.

На онлајн конертот се забавуваа повеќе од 25 000 гледачи, а секој можеше да донира како поддршка за групата во овие тешки времина. Сепак по завршувањето на концертот, следиот ден, со донираите пари, ДНК купија 160 пакетчина и ги донираа во детскиот клинички центар, детската клиника Козле и СОС Детско село.

Реализацијта на преносот во живо беше од страна на Стојан Стојановски 2С и неговиот тим www.livestream.mk

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!