Видео Timelapse: Сите бои на зимата денес во Охрид 27 Февруари 2020


Денеска во Охрид можевме да ги видеме сите бои на зимата, како започна денот со облаци, па сонце, облаци и на крај повторно сонце за прекрасен залез на крај од денот.

Видеото од 12 часа забрзано во минута и нешто може да го погледнете тука:

Timelapse видеата се дел од проектот метео и видео информации во живо од Охрид помогнат од Куба Либре, а идејата и реализација е на Стојан Стојановски. Мометално за прв пат се поставени вакви системи во Охрид и Св. Наум а информациите се достапни преку веб страната на Куба Либре www.cubalibre.mk


Споделете со вашите пријатели!