Водици Охрид 2022 – 6ти Традиционален пренос во живо Livestream.mk


Традицинално по 6ти пат, тимот на Livestream.mk (под сервис на 2С), по повод големиот христијански празник Богојавление-Водици ќе врши пренос во живо од Охрид за сите кои не можат да присуствуваат.
Планирано е преносот да започне во 9:30ч, кој ќе биде емитуван на Јутуб Каналот на 2С Студио, Фејсбук фан Страните на Стојан Стојановски, Охрид Инфо, Лејк Охрид, Охрид сити, Македонија итн.
Благодарност до сите пријатели кои секој на свој начин изразија желба да го помогнат овој пренос.
Повеќе информаци и линкови на:
Преносот е од отворен тип. За превземање на преносот и реемитување може да побарате права на info@2sstudio.info +389 78 428 161

Споделете со вашите пријатели!