Во живо: Ракометен турнир “5-КА ЗА РАКОМЕТ”


2С Студио овозможи видео пренос во живо почнуваќи од 15:20ч на Денешните финалина од детскиот Ракометен турнир “5-КА ЗА РАКОМЕТ” кој го организира Ракометната школа Вардар Седмерец во Охрид.
Линк од преносот:


Споделете со вашите пријатели!