Голем пожар на Јабланица, следете во живо од Охрид


119 Споделувања

Како што може да се забележи од Охрид во моментов на Јабланица, некаде над Струга се издига голем чад.

Фотографии следуваат наскоро, а мометално може да следете во живо на камерата од Куба Либре:

Кликни тука за Фото/Видео: Голем пожар на Јабланица

 

 


Споделете со вашите пријатели!

119 Споделувања