Дознајте какво време го очекува Охрид за новогодишните празници


Викендов Охрид го очекува сончево време и прилично високи темеператури кои што ќе следат пред и за новогодишните празници.

Дневната температура уште од денес ќе биде со покачување на целзиусовата скала а тоа ќе продолжи и во наредните денови каде ќе имаме убаво време со доста сончеви периоди и најниска темература од минус 4 до највисока плус 7.
За понеделник во утринските часови се очекува провејување на снег и дожд, а првиот ден од Новата година ќе биде со ладно утро од -6 степени, но сончево во текот на денот. Поголеми врнежи на снег се предвидуваат за крајот на следната недела, но останува да видиме. Сепак можни се промени.

Следете метео, камера во живо и квалитет на воздухот на: cubalibre.ohridinfo.com


Споделете со вашите пријатели!