Зимска фотографија од куќата на Григор Прличев (фото)


923 Споделувања

Ретка зимска фотографија од уличката каде се наоѓа мемориjалната куќа на Григор Прличев. Уживајте.

Фото: Стојан Стојановски


Споделете со вашите пријатели!

923 Споделувања