од утро до залез Охрид во 45 секунди 28.12.2018 (видео)


185 Споделувања


Го испуштивте денеска утрото или залезот во Охрид? Имате шанса да го погледнете целиот ден во Охрид во 45 секудни видео кое ви го овозможи Куба Либре во соработка со 2С Студио.

Ваквиот тип на кратки секојдневни видеа е дел од проектот информации со видео во живо, метео и квалитет на воздух кој беше реализиран оваа година каде Охрид за прв пат доби ваков систем.

Очекувајте секојдневни видеа од овој тип на фан страната од Куба Либре или следете во живо на: cubalibre.ohridinfo.com

 


Споделете со вашите пријатели!

185 Споделувања