Охрид вечерва низ снежно видео


Во Охрид вечерва повторно снег со засилен северен ветар кој донесе ниски температури каде во моментов се измерени -7 степени, а со ветерот се осеќа и до -20. Сепак за децата и дел од Охриѓани не беа пречка да излезат и да уживаат во ладното време и снегот.

Во текот на ноќта температурите се очекуваат да слезат и 10 степени под нулата. Уживајте во нашето видеото по кратка прошетка вечерва

М.Н.
Видео: Стојан Стојановски 2С

 


Споделете со вашите пријатели!