Охрид календар 2019 достапен за нарачки


Календар Охрид 2019 со фотографии од Охрид и околината на Стојан Стојановски 2С
За нарачки во МКД: https://bit.ly/2znOM0V
Нарачки за USА, Europe, Asia and Australia https://bit.ly/2RaQPwf

Со секоја ваша нарачка давате поддршка со која Стојан Стојановски ќе продолжи да ги прикажува Охрид и Македонија во Светот низ уникатни фотографии и видеа

 


Споделете со вашите пријатели!