Охрид неколку часа пред Нова година низ фото и видео


354 Споделувања

Охрид Инфо.МК им ја честита Новата година на сите читатели и им посакува се најдобро во 2019

М.Н.
Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!

354 Споделувања