Охрид ја дочека 2019 година, видео од дрон


2.2k Споделувања

Среќна нова 2019 година од Охрид, Македонија. Дел од атмосферата над Охрид за време на дочекот на 2019 година.

М.Н.

Видео: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!

2.2k Споделувања