Охриѓани помогнаа за безгрижна насмевка на Мила во Куба Либре


На вчерашниот хуманитарен концерт во Куба Либре каде настапија Ѓоко Танески, Дамјан Пејчиноски и БекДор Бенд, Охриѓани уште еднаш ја покажаа својата хуманост и големото срце.

Средствата кои се собраа ќе бидат донирани за Мила на која и е потребна трета операција која чини 25 000 евра.

Сите кои не можеа да присуствуваа на овoј концерт, може да донираат преку мобилните оператори или дирекно на сметка.

Охрид Инфо

 

 


Споделете со вашите пријатели!