Фото: Млада месечина над Самоилова Тврдина


Убавото време вечерва и месечината во фаза на полнење, инспирација за Стојан Стојановски кој направи фотографија со Самоиловата тврдина

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!