Фото: Охрид на 1 Април или на 2 Април, како ви се допаѓа повеќе?


Со порастот на дневните температури вчерашниот снег во Охрид се стопи целосно за 24 часа. Така да денешниот ден беше сончев со температура и до 10 степени.

Следните денови се очекува потопло време.

 

 

 


Споделете со вашите пријатели!