Фото: Пожарот во Велмеј целосно изгаснат


Градоначалникот на Дебрца, Зоран Ногачески, преку својата официјална фејсбук страница денеска информираше за пожарот во Велмеј за кој како што се гледа од фотографијата е целосно изгаснат.
Исто така во официјално соопштение до јавноста искажа благодарност до сите кој помогнале при гасењето.


Споделете со вашите пријатели!