Фото: Прво Априлски снег во Охрид


Иако календарски започна пролетта, сепак природата реши да се пошегува на 1 април со снег и вистинска снежна бајка.

Уживајте од дома со фотографиите од Охрид вечерва направени низ објективот на Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!