Фото: Утринава нов снег на Пелистер


Циклонот Андреа кој го зафати Балканот утринава донесе и снег на повисоките места поточно на врвот на Баба Планина – Пелистер (2600мнв) падна нов снег од 3-4 сантиметри.

Фото: Стефан Петровски


Споделете со вашите пријатели!