Фото: Штрк во посета на Охридското пристаниште


Попладнево околу 17 часот на старото Охридско пристаниште можеше да се забележи штрк кој беше несекојдневна глетка покрај лебедите.

Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!