Last minute Нова Година во Охрид со Лаки Хотел и Спа


Лаки Хотел и Спа ве поканува на Гала Вечер за дочек на Новата 2019 година ⛄️❄️
Резервирајте на: +389 46 203 333 www.lakihotelspa.com


Споделете со вашите пријатели!