Timelapse видео – Охрид Ноември 2019, 30 дена во 1 минута


Забрзано видео од 1 минута составено од фотографии од сите 30 дена во Ноември 2019 направено со помош на камерата во Куба Либре која се емитува на Youtube 24/7.

Погледнете го Timelapse видеото тука:

Timelapse видеата се дел од проектот метео и видео информации во живо од Охрид помогнат од Куба Либре, а идејата и реализација е на Стојан Стојановски. Мометално се поставени вакви системи во Охрид и Св. Наум а информациите се достапни преку веб страната на Куба Либре www.cubalibre.mk


Споделете со вашите пријатели!